Bella Home

HomePortfolioBella Home

Bella Home vindt het geweldig om mensen te kunnen helpen met het inrichten van hun huis voor een betaalbare prijs. Dit doen ze door: een uitgebreid assortiment, betaalbare meubels én inspiratie via de fysieke winkel.

Bellahome logo

Doelen

Webshop ontwikkeling

SEO (Zoekmachine optimalisatie)

CRO (Conversie optimalisatie)

We doen op de achtergrond meer dan je denkt!

Wat hebben wij gedaan?

Voor Bella Home hebben wij het volgende gedaan! Wil je dat wij dit ook voor jou doen? Neem dan contact met ons op!

Webshop ontwikkeling

De webshop van Bella Home is volledig ontwikkeld door Runatech met WordPress en Woocommerce. We hebben alle pagina’s ontworpen en gerealiseerd, en de shop ingericht.

Conversie Optimalisatie

Voordat we de webshop hebben ontworpen, hebben we eerst een conversie strategie uitgestippeld zodat de bezoeker zo gebruiksvriendelijk mogelijk de webshop kan gebruiken en producten kan bestellen.

Design & Huisstijl

Voor Bella Home hebben we een passende huisstijl, kleurencombinatie en logo samengesteld die gepresenteerd wordt op de website en op social media. De layout van de webshop hebben we ook ontworpen.

Responsive

Zoals elke website die wij maken hebben we ook Bella Home mobiel en tablet responsive gemaakt. De webshop is perfect geoptimaliseerd voor meerdere apparaten.

SEO optimalisatie

Naast het ontwikkelen van de webshop hebben we ook een passende strategie samengesteld voor zoekmachine optimalisatie (SEO). We hebben onder andere een keyword analyse gedaan, en deze verwerkt in de website.

Performance optimalisatie

Aan het eind van de ontwikkelfase hebben we de performance van de webshop geoptimaliseerd zodat de webshop snel en betrouwbaar is. Zo hebben we cache geconfigureerd, preloading ingesteld, de code geminimaliseerd en nog veel meer.
SpreadsheetPRO-homepage Runatech portfolio
Vorige project

SpreadsheetPRO

Volgende project

OpKamp Zomerkamp

Opkamp.nu homepage Runatech portfolio