Brinktegels

HomePortfolioBrinktegels

Brinktegels is een bedrijf dat gespecialiseerd is in vele soorten tegels. Waaronder wandtegels, vloertegels, decor tegels, keramisch-parket tegels, mozaïk tegels en nog veel meer. Brinktegels biedt naast A-merk tegels ook tegel toebehoren aan.

Brinktegels-Logo

Doelen

Webshop ontwikkeling

SEO (Zoekmachine optimalisatie)

CRO (Conversie optimalisatie)

We doen op de achtergrond meer dan je denkt!

Wat hebben wij gedaan?

Voor Brinktegels hebben wij het volgende gedaan! Wil je dat wij dit ook voor jou doen? Neem dan contact met ons op!

Webshop ontwikkeling

Runatech heeft de volledige webshop voor Brinktegels ontwikkeld met WordPress en Woocommerce. In samenwerking met de klant hebben we de shop ingedeeld en de producten gepubliceerd.

Conversie Optimalisatie

Tijdens het ontwerpen van de webshop hebben we een strategie opgesteld waarin we het voor de klant zo makkelijk mogelijk maken om zo de conversie te verhogen.

Design & Huisstijl

Voor Brinktegels hebben we een passende huisstijl samengesteld die je terug ziet op de website en op social media. De layout van de webshop hebben we ook ontworpen.

Keurmerk

Om extra vertrouwen uit te stralen naar de klant hebben we Brinktegels aangemeld bij WebwinkelKeur en de webshop hiervoor geoptimaliseerd.

SEO optimalisatie

Naast het ontwikkelen van de webshop hebben we ook een passende strategie samengesteld voor zoekmachine optimalisatie (SEO). We hebben onder andere een keyword analyse gedaan, en deze verwerkt in de website.

Performance optimalisatie

Tot slot hebben we de performance van de webshop geoptimaliseerd. Zo hebben we caching geconfigureerd, code minimalisatie toegepast, preloading opgezet en nog veel meer.
Opkamp.nu homepage Runatech portfolio
Vorige project

OpKamp Zomerkamp

Volgende project

Fitnesstyle

Fitnesstyle homepage Runatech-portfolio