OpKamp Zomerkamp

HomePortfolioOpKamp Zomerkamp

Opkamp is een groepsverblijf dat primair bedoelt is voor jeugdgroepen zoals: een groep 8 schoolkamp, het jeugdkamp van sportvereniging of kerk, een kinderkamp of een brugklas schoolkamp. De kamplocatie is zo ontworpen dat je zonder extra moeite meer kunt halen uit je kamp.

OpKamp.nu logo

Doelen

Website ontwikkeling

SEO (Zoekmachine optimalisatie)

Uitgebreid inschrijfformulier voor de zomerkamp weken

We doen op de achtergrond meer dan je denkt!

Wat hebben wij gedaan?

Voor OpKamp Zomerkamp hebben wij het volgende gedaan! Wil je dat wij dit ook voor jou doen? Neem dan contact met ons op!

Website ontwikkeling

Runatech heeft de website voor OpKamp zomerkampen volledig zelf ontwikkeld aan de hand van PHP Laravel. In samenwerking met de klant hebben we de content van de website gevuld.

Doelgroep

Voor de zomerkampen van OpKamp is het belangrijk dat zowel de kinderen als de ouders enthousiast worden van het kamp. Hierdoor hebben we de website zo ingericht date beide doelgroepen optimaal worden aangesproken.

Design

Voor OpKamp zomerkampen hebben we een design opgesteld in de vorm van een stripverhaal. In verhaalvorm brengen we het verhaal en de informatie over op de bezoekers.

SEO optimalisatie

Naast het ontwikkelen van de webshop hebben we ook een passende strategie samengesteld voor zoekmachine optimalisatie (SEO). We hebben onder andere een keyword analyse gedaan, en deze verwerkt in de website.
Bellahome homepage Runatech portfolio
Vorige project

Bella Home

Volgende project

Brinktegels

Brinktegels homepage Runatech portfolio