Social Advertising

HomeSocial Advertising
"Content marketing is een commitment, geen campagne" - Jon Buscall

Tegenwoordig zijn ontzettend veel mensen in Nederland actief op social media. Dit maakt social advertising aantrekkelijk en geschikt om meer bezoekers naar jouw website te krijgen of meer leads te generen. Runatech target met een gericht budget op jouw doelgroep gebaseerd op hun interesses, hobby’s, demografie of geografie. Samen analyseren we de beschikbare data om een juiste strategie te ontwikkelen om meer bereik te krijgen.

Social Advertising

Facebook advertising

Instagram advertising

LinkedIn advertising

Snapchat advertising

"De beste marketingstrategie ooit: CARE" - Gary Vaynerchuk

Wat is social advertising?

Social advertising betekent dat je gaat adverteren op meerdere of verschillende social mediaplatforms of mediakanalen. Met een eigen marketingbudget kun je campagnes opzetten gericht op een specifieke doelgroep met een bijbehorende strategie. Wat social advertising aantrekkelijk maakt is dat er meerdere sociale netwerken aanwezig zijn. Naast Facebook en Instagram is het ook mogelijk om op LinkedIn, Pinterest of Twitter te adverteren.

Afhankelijk van jouw wensen of doelen kan er een nieuwe campagne worden gemaakt met als doel om jouw bedrijf te laten groeien.

Runatech social advertising - Bella home
Het zijn er meer dan je denkt

Voordelen van social advertising?

Het toepassen van social advertising heeft vele voordelen voor jouw onderneming. Hieronder leggen we de voordelen voor je uit!

Gericht targeten op jouw doelgroep

Door het gebruik van bepaalde interesses in je advertentie kan je met social advertising gericht focussen op een bepaalde doelgroep! Maak inzichtelijk waar interesses liggen van jouw doelgroep, en pas de advertenties hierop aan.

Toepasbaar in elke fase van de customer journey

Of je nou een directe verkoop wilt generen, een website bezoeker of een potentiele klant naar de winkel wil lokken. Het is allemaal mogelijk met social advertising! Mits je de customer journey van je klanten inzichtelijk hebt.

Effect is goed meetbaar

Afhankelijk van de social mediakanalen is social advertising goed te meten! Via onder andere de platforms waarmee geadverteerd wordt, Google Analytics en Google Search Console kunnen we kijken waar de valkuilen zitten en hoe we dit kunnen optimaliseren.

Het zorgt voor indirecte groei binnen je bedrijf

Natuurlijk wil je het liefst direct resultaat behalen, maar social advertising zorgt ook voor indirecte groei! De gecreëerde touchpoints met je doelgroep kan later ook nog tot een sale of lead leiden.

Toepasbaar op elke dienst en elk product

Social advertising kan voor elk product en elke dienst worden ingezet voor jouw onderneming! Afhankelijk van je product of dienst kan je met de juiste afstemming op je doelgroep je bedrijf laten groeien, mits je het goed instelt.

Genereer een hogere conversies, leads of meer websitebezoekers.

Als je een marketingcampagne hebt lopen via bijvoorbeeld Facebook zal dit leiden tot meer websitebezoekers of leads afhankelijk van je marketingstrategie. Hierdoor zal je bedrijf meer gaan groeien.
"Denk als een publisher, niet als een marketeer" - David Meerman Scott

Hoe gaan wij te werk?

De advertising-experts van Runatech voeren eerst een scan uit en stellen een rapport op van jouw mediakanalen en van jouw website of webshop om te achterhalen of er valkuilen aanwezig zijn én waar deze zitten. Hierbij kijken wij of de betaalmethodes functioneren en goed zijn afgestemd, het bestelproces aantrekkelijk is, of er technische fouten aanwezig zijn, of de social media instellingen goed staan en nog veel meer. Aan de hand van dit rapport wordt samen een advertentiestrategie bedacht, afgestemd op jouw wensen en mogelijkheden met als doel om jouw bedrijf te laten groeien!

k66H0TqXVEAAAAASUVORK5CYII=
"Content wint niet. Geoptimaliseerde content wint" - Liana Evans

Onderdelen van social advertising

Social Advertising biedt veel mogelijkheden, hierdoor hebben wij social advertising opgesplitst in meerdere diensten om gerichter te werk te gaan.

Facebook adverteren

Al jaren staat Facebook bovenaan de ranglijst van populaire socialmediaplatformen met meer dan 2.41 miljard maandelijkse gebruikers. Wij zorgen ervoor dat jij de juiste mensen bereikt en resultaten zal realiseren. Ongeacht jouw doelgroep. Wij kunnen ze voor jou bereiken.

LinkedIn adverteren

Door te adverteren op de online netwerksite LinkedIn focus je meer op vakmensen en B2B-doelgroepen. Afgestemd op jouw wensen en doelen targeten we op de juiste functietitels en branche.

Instagram adverteren

Wil je meer bereik of een grotere naamsbekendheid creëren gericht op jongeren? Dan is Instagram het perfecte platform. Met het juiste verhaal bereik je nu sneller jouw doelgroep en dat kunnen wij voor jou realiseren.

Snapchat adverteren

Bereik met Snapchat een jonge doelgroep met de juiste afbeeldingen. Samen zorgen we voor de juiste afbeelding afgestemd op conversie of activatie afhankelijk van je doel.
Bereik nu nog meer potentiële klanten

Daag ons uit!

Realiseer nu meer verkopen of websitebezoekers aan de hand van de juiste strategie. Je kan ons eenmalig inschakelen, maar een maandelijkse samenwerking behoort ook tot de mogelijkheden!